Know it all - i would like .. Stylista!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

i would like .. Stylista!


You're still in the running to become, Anne Slowey's slave for a lifetime. Of de Amerikanen nou geen genoeg kunnen krijgen van soortgelijke series, of producers zielig genoeg hopeloze pogingen blijven doen. In de trant van America's Next Topmodel, Project Runway etc. etc. is er nu: Stylista. Minimale originaliteit, maar maximaal vermaak.
Elke week opdrachten, elaminatieronden en hoogoplopende spanningen in een gezamelijk huis. Oke, oke, het plot is overduidelijk. De modellen en kledingontwerpers zijn nu vervangen door fashion-wannabee's die dying-to-work bij de Amerikaanse Elle. Zoals vele critici al zeggen, denk 'The devil wears Prada' met een ver minder overtuigende Miranda Priestly. Het schijnt dat dit toch echt de laatste ietwat-geslaagde-realityshow is, en dat deze series iedereen lichtelijk gaan vervelen, de kijkcijfers zijn in Amerika minimaal. En ondanks dat ik meer een voorstander ben van iets meer originalitieit en inhoud in een programma, ga ik de eerste aflevering zeker kijken. Misschien komt het omdat ik hoop ooit ook een rol te spelen in het betreffende mode-media-magazine-wereldje. Of simpelweg omdat een verstand-op-0 momentje op z'n tijd geen kwaad kan. You tell me.
Dus voor iedereen die toch een soort zwakheid met mij deelt, of na een lange dag behoefte heeft aan leedvermaak. Woensdag 3 december, 21:30 op net 5.

hothot coffee and fresh orange juice


09 November 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!Home, sweet home

Welkom, welkom


Nothing sweet about meKa-chingchingCheck it out

i would like .. Stylista!